Hanneke Hoens

Mijn naam is Hanneke Hoens. Na een lange loopbaan binnen het bankwezen heb ik gekozen om als zelfstandig coach te gaan werken. Ik richt me vooral op vitaliteit, stress en hoogsensitiviteit.

Ik heb veel ervaring op het gebied van gedragsveranderingen, zowel zakelijk als privé. Denk daarbij aan het omgaan met stressgerelateerde klachten, het behouden van de balans tussen werk en privé, overprikkeling door HSP of autisme (ASS), herstel na burn-out, alleenstaande ouder-gezin, samengesteld gezin, jongeren (van 16 t/m 24 jaar) en hun keuzes in het leven, verwerking van een scheiding, omgaan met hooggevoeligheid (HSP) en partnercontact-avonden voor de NVA (Nederlandse Vereniging voor Autisme).

Ik maak gebruik van diverse technieken, zoals: vitaliteitsmethodieken (met aandacht voor voeding, beweging, zinvol leven), systemisch werken (familieopstellingen), NLP, Mindfulness, Vernieuwend coachen.

Ik ben Prefered Vitality Coach voor medewerkers van ASML.
Tevens ben ik erg betrokken bij vernieuwend onderwijs en coach graag docenten of onderwijscoaches.
Naast mijn werk als coach geef ik les bij Sonnevelt Opleidingen. Ik ben als professional aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Via de NOBCO kunt u onder andere de Internationale ethische gedragscode en de klachtenprocedure inzien.